Privacy

Privacy beleid Stichting Hakuna Matata – De Zilk

Wanneer wij een productie organiseren gelden deze regels:

Over ons privacy beleid:

Stichting Hakuna Matata geeft veel om jouw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor de producties die onze stichting organiseert en gaan zorgvuldig om met die informatie. Wij stellen jouw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden en gebruiken het alleen om te communiceren tijdens een productie.

Over de gegevensverwerking:

Inschrijfformulieren:

Wanneer je meedoet aan een productie dan dient er een inschrijfformulier te worden ingevuld voor het bijhouden van een deelnemersadministratie en het incasseren van het inschrijfgeld.

Op dit inschrijfformulier staan de volgende gegevens: Naam, adres, woonplaats geboortedatum e-mailadres en telefoonnummer

Deze inschrijfformulieren worden ingegeven in de deelnemersadministratie en daarna bewaard op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen.

Informatieverstrekking aan deelnemers:

Deze worden verzonden per e-mail door de secretaris. Zij heeft een lijst met e-mail adressen van de deelnemers. Het adres wordt in principe verwijderd na het einde van een productie tenzij er toestemming wordt gegeven om in het bestand te blijven voor volgende producties.

Facebook – website:

Om foto’s en filmpjes te plaatsen op facebook of op onze site hebben wij toestemming gevraagd op ons inschrijfformulier.

Inzagerecht:

Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen.

Contactgegevens privacy beleid:

Stichting Hakuna Matata

José Verlaan

Wassenaarseweg 10

2191 BH  DE ZILK

secretariaat@hakunamatata-dezilk.nl